Electro Interstitialis Scan (EIS ®)

 

A vizsgálat a teljes szervezetet képezi le funkcionális szinten, tehát az aktuális működést mutatja, nem a morfológiát, mint a képalkotó eljárások. A vizsgálat kórelőzmény felvételét követően 5 perces, fájdalmatlan, nem szükséges előkészítés (nem kell éhgyomorra lenni, bármikor végezhető). Nem a laborvizsgálatok esetén szokásos vérben mérhető értékeket vizsgálja, hanem a sejtközötti folyadék adatait elemzi, mely a szervezetben konstans, a homeostasis ennek fenntartásáról szól. Abszolút értékként a szervezet és a szervrendszerek pH-ja, a pO2, pCO2 mérhető, relatív értékként az ásványi ionszintek, szabadgyök szintek, hormonszintek. Tájékoztatást ad a vérzsír, májenzimek, vércukor, koleszterinszintről, a neurotranszmitterek (idegi ingerületátvivő anyagok) szintjéről. Képet ad az ízületek állapotáról. Szervrendszerekre lebontva elemzi a betegségek rizikó fokát a szervezetben, az adott állapotra vonatkozóan. Ez azt jelenti, hogy ha változatlanul így működik tovább a szervezet, ezek a betegségek nagy eséllyel ki fognak alakulni, megelőzhetőek azonban az életmód és a táplálkozási szokások átalakításával. Erre vonatkozóan a vizsgálat után az eredmény kielemzésének függvényében részletes táplálkozási és életvezetési tanácsokat adunk a páciensnek. Amennyiben további kivizsgálást tartunk szükségesnek, erre vonatkozó javaslatokat is adunk. Szükség esetén kontroll vizsgálatra hívjuk a pácienst.

A vizsgálat befejeztével, leletet adunk a mérés eredményéről, amely a szervezet aktuális állapotát mutatja. Hangsúlyozni kívánjuk, hogy vizsgálatot, állapotfelmérést, és annak értékelését végezzük és nem esetleges betegségének kezelését, hiszen erre nem is vállalkozhatunk a rendelkezésre álló idő miatt. Természetesen, ha mérési eredménye nem normális értékeket mutat, életmód tanácsokat is adunk, de minden esetben kezelőorvosához kell fordulnia, illetve kérésére tanácsot adunk, milyen további diagnosztikai és ellátási lépéseket szükséges Önnek megtenni és segítünk abban is, hogyan juthat hozzá leggyorsabban és legkönnyebben.

 AZ EIS ®/ESG ELŐNYEI:

  • A teljes test egyidejű, non-invasive vizsgálata
  • Gyors: a probléma eredetének keresése során a beépített kockázatelemző rendszer javaslatai alapján szűkíthető a vizsgálandó területek száma.
  • Ellenőrizhető a kezelés hatásossága, illetve a mellékhatások
  • Költség takarékos (kevesebb idő, kevesebb labor vizsgálat, kevesebb vizit).
  • Páciensek számára is egyszerűen érthető lelet. A Páciens könnyen együttműködővé válik.
  • Leletek nyomtathatók, e-mail-ben, hálózaton továbbíthatók.
  • Egyszerűen kezelhető grafikus felhasználói felület.
  • A mérések költsége rendkívül alacsony.
  • Segíti a munka szervezését, kényelmesen követhető a páciens állapotának változása a korábbi vizitek mérései egyszerűen előhívhatók.

Tovább a Részletes ismertetőhöz

Sunday the 12th.