Tudományos ismertető

Hol válik az EIS a társadalom hasznára?

Hol használhatja az orvostársadalom az EIS rendszert:

  1.  Kardiovaszkuláris rendellenességek.: magas vérnyomás, arteriosclerosis, friss myocardiális infarktus, és aritmiák esetén.
  2.  Onkológia: csak a nyomonkövetés.
  3.  Endokrin rendellenességek: I. típusú cukorbetegség, II. típusú cukorbetegség.
  4.  Neurológiai rendellenességek: stressz, insomnia, unipoláris depresszió, bipoláris depresszió, ADHD.
  5.  Gasztroenteorológiai rendellenességek: gastritits, pancreatitis, étel-hepatitis, vírusos hepatitis A, B és C.

klinikai kutatások hitelesítették az EIS rendszert, mint a kezelés nyomonkövetésének eszközét, és mint különböző betegségek kimutatásának eszközét olyan betegeknél, akik nem állnak orvosi kezelés alatt.

Vérállandók statisztikai becslése:

Ezeket az értékeket az EIS algoritmusaiból becsüljük meg. A 2004-es, Martino Center-i klinikai teszt kimutatja, hogy nem mérések, hanem statisztikai becslések történnek a pácienseknél, kezelések, gyógyszerezés és beavatkozások nélkül.

Ezeket az értékeket egy ???vel becsüljük meg. Ezután egy lista jelenik meg a laboratóriumi tesztekre való beutalásokról.

Az alfaenergetikai ??? index az ADH és az LDH érték között megfelelő.

Koleszterol. Figyelem! Ezek az értékek nem hozzáférhetők, ha a páciens LOgaphic ??? kezelés alatt áll.

Hormonrendszer. Az EIS rendszer egy becslést ad a különböző hormonokról az interstíciális folyadék szintjén.

Ennek előnye, hogy sokkal stabilabb, mint a vérben mért eredmények, ami a hormonút egyik szintje. A becsült eredményeket a szervekben lévő endorfinből kapjuk, valamint a sejten belüli és kívüli víz összetételéből és az ionmennyiségből. Ennek a terápiás folytatása egy hormonkezelés, és általában a kiegészítő kezelések nyomon követése rendkívül pontos eredményeket adhat az EIS rendszer segítségével. A nyomon követés a hormonális szinten és ugyanúgy a davenport diagram szintjén történik. A hypo??? Mindig a légzőszervi alkalózisban jelenik meg. Hypo?? Pedig légzőszervi acidózisban.

A 2006-os, Botkin kórházbeli klinikai tanulmányok kimutatták, hogy a TSH mérések és az EIS vérrel kapcsolatos mérései között megegyezés van, a laboratóriumi tesztek szerint.

 

Saturday the 22nd.