Részletes vizsgálati leírás

 

Tehát a rajtunk végzett mérés eredményeit a szoftver több ezer egészséges ember mérési eredményeiből képzett átlaggal hasonlítja össze, megállapítva, hogy pozitív vagy negatív irányban mutatkozik-e eltérés.

A szoftver segítségével a fenti adatokból következtetni tudunk a szervek hibás működésére, megbetegedésére, például gyulladások, alul- ill. túlműködés, emésztési zavarok, keringési eltérések, egyes pszichiátriai problémák; érelmeszesedés, cukorbetegség korai fázisát jelezheti. Tájékoztatást ad az ízületek állapotáról. Az adott állapotból kiindulva szervrendszerekre lebontva elemzi a betegség előfordulásának valószínűségét a szervezetben. A programnak ez a funkciója azt képes kimutatni, hogy ha változatlanul az adott állapotnak megfelelően működik tovább a szervezet, vagyis nem változtatunk táplálkozásunkon, életvitelünkön, egyes betegségek nagy eséllyel ki fognak alakulni. A szoftver ennek megfelelően az életmódunk és a táplálkozási szokásaink átalakításához is ad tanácsot. Hozzáértő szakértő ennek segítségével részletes táplálkozási és életvezetési tanácsokat adhat számunkra. A mérések során rendkívül nagy pontossággal állapítja meg a testben lévő izomzat, víz és testzsír arányát, így rögtön elhízásunk mértékét is megmondja. Ezekből az adatokból képes jelezni kockázati tényezőket, és javaslatokat tesz más vizsgálatokra.

Tanácsot ad táplálkozási szokásaink megváltoztatására, képes megmondani, hogy mely ételek mennyiségét növeljük, és melyekét csökkentsük napi táplálkozásunk során. Az étkezési javaslatok összeállításánál figyelembe veszi az ételek kalóriaértékét, fehérje és ásványi anyag tartalmát, savasító vagy lúgosító hatását is, a talált eltérések összességét nézve. Akupunktúrás orvosok, orvos-természetgyógyászok számára nagy segítség, hogy a program megadja azokat az akupunktúrás pontokat, amelyek az általa feltárt rendellenességek kezelésére szolgálhatnak. Javaslatot tesz a homeopátiás szerekre is.

dr1

 Az EIS ® rendszer bemutatása:

Az EIS ®/ESG információt nyújt a

 • a szív
 • a vesék
 • a tüdő, a légzőrendszer
 • a máj
 • a hasnyálmirigy, az endokrin rendszer
 • az emésztés
 • az agy, vagy akár
 • a központi idegrendszer funkcionális állapotáról.

Színekkel megkülönbözteti a kockázat mértékét.

Áttekintést nyerhetünk a

 • hormonszintekről,(iTSH, iFSH, iDHEA,iCortisol,iAldost,iTestosteron,
  iInsulin,stb.)
 • oxidatív stresszről, vagy a
 • vérgáz értékekről és
 • testösszetételről
 • mikrocirkulációs értékekről
 • a javasolt tudományos étrendről: tiltott és javasolt élelmiszerek

Az EIS ® vizsgálat a biokémiai anyagoknak (kalcium, glukoz, foszfor,
koleszterin, triglicerid, stb.) a mennyiségéről is szolgáltat adatot.

Hogyan történik az EIS / ESG vizsgálat?

Az emberi szervezetben lévő intersticiális víz tulajdonságait vizsgáljuk, úgy, hogy 1,28 V feszültségű egyenáramot kapcsolunk a két kéz(tenyér), a két talp és a homlok két pontja közé felváltva. Mérjük az egyenáram változásait, ebből az eszközhöz kapcsolt számítógép nagyon sok matematikai és statisztikai művelet elvégzése után hozza ki az eredményt.

A páciens tenyereit és csupasz talpait egy-egy fém lapra helyezi, és a homlokán is elhelyezésre kerül 2 elektróda A rendszer 3 x 22 mérésben vizsgálja át a teljes szervezetet. A páciens a vizsgálat közben semmit nem érez.

Van-e az EIS vizsgálatnak kockázata, mellékhatása? A vizsgálatnak semmilyen kockázatát, mellékhatását nem találták. A vizsgálatot nem végezzük el olyan pácienseknél, akiknek a szervezetükbe valamilyen elektromos eszközt ültettek be (pl. pacemaker, hólyagstimulátor, stb.), terhességben a 6. hónap után, végtaghiány vagy bőrhiány tenyéren vagy a talpon. Izületbe beépített fém (pl. csípőprotézis) megváltoztathatja az eredményt, ezért külön megítélést igényel.

Helyettesíti-e az EIS vizsgálat a hagyományos orvosi diagnosztikai módszereket? Nem. Az EIS / ESG a hagyományos vizsgálatok mellett nagyon sok plusz információt ad a szervezet működéséről és ezzel segít a vizsgáló orvosnak pontosabb képet kapni a szervezet működési eltéréseinek és a betegségek valódi okairól, hátteréről.

Kimutatja-e az EIS vizsgálat a daganatot? Az EIS / ESG nem ad diagnózist sem a daganatokról, sem más betegségről. A szervezet elektromos működéséről ad pontos információt. Ezáltal pedig a daganatok kialakulásának kockázatát növelő olyan eltérésekről kapunk információt, mint a szervezet savassága, emelkedett szabadgyök szint, immunrendszer gyengesége, túlsúly, táplálék allergia tb.

Tovább a Tudományos ismertetőhöz 

Saturday the 22nd.