Mire is jó az EIS ® mérés?

 

Tehát a rajtunk végzett mérés eredményeit a szoftver több ezer egészséges ember mérési eredményeiből képzett átlaggal hasonlítja össze, megállapítva, hogy pozitív vagy negatív irányban mutatkozik-e eltérés.

A szoftver segítségével a fenti adatokból következtetni tudunk a szervek hibás működésére, megbetegedésére, például gyulladások, alul- ill. túlműködés, emésztési zavarok, keringési eltérések, egyes pszichiátriai problémák; érelmeszesedés, cukorbetegség korai fázisát jelezheti. Tájékoztatást ad az ízületek állapotáról. Az adott állapotból kiindulva szervrendszerekre lebontva elemzi a betegség előfordulásának valószínűségét a szervezetben. A programnak ez a funkciója azt képes kimutatni, hogy ha változatlanul az adott állapotnak megfelelően működik tovább a szervezet, vagyis nem változtatunk táplálkozásunkon, életvitelünkön, egyes betegségek nagy eséllyel ki fognak alakulni. A szoftver ennek megfelelően az életmódunk és a táplálkozási szokásaink átalakításához is ad tanácsot. Hozzáértő szakértő ennek segítségével részletes táplálkozási és életvezetési tanácsokat adhat számunkra. A mérések során rendkívül nagy pontossággal állapítja meg a testben lévő izomzat, víz és testzsír arányát, így rögtön elhízásunk mértékét is megmondja. Ezekből az adatokból képes jelezni kockázati tényezőket, és javaslatokat tesz más vizsgálatokra.

Tanácsot ad táplálkozási szokásaink megváltoztatására, képes megmondani, hogy mely ételek mennyiségét növeljük, és melyekét csökkentsük napi táplálkozásunk során. Az étkezési javaslatok összeállításánál figyelembe veszi az ételek kalóriaértékét, fehérje és ásványi anyag tartalmát, savasító vagy lúgosító hatását is, a talált eltérések összességét nézve. Akupunktúrás orvosok, orvos-természetgyógyászok számára nagy segítség, hogy a program megadja azokat az akupunktúrás pontokat, amelyek az általa feltárt rendellenességek kezelésére szolgálhatnak. Javaslatot tesz a homeopátiás szerekre is.

Tovább a Részletes bemutatáshoz

QualityJoomlaTemplates.com
Saturday the 22nd.